Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Επιτέλους η Ώρα της Αριστεράς! Και για το συμφέρον ποιου;

Τα χρόνια που πέρασαν έφεραν τον Αλέξη Τσίπρα στα Πρόθυρα της εξουσίας. Και μαζί του την καρικατούρα της «Δημοκρατικής» Αριστεράτζας  ως δικαίωση των αγώνων των «παππούδων» του εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων!
«Επιτέλους η Ώρα της Αριστεράς!»!
 Σε μια συντονισμένη επιχείρηση να απαγορεύσουν στον Έλληνα να σκεφτεί και αναλογισθεί τι σημαίνει Σύριζα, Συνιστώσες,  Συνασπισμός ριζοσπαστικών  συνισταμένων, οι πολύγνωμοι εκπρόσωποί του, συμφωνούν μόνο σ΄ ένα θέμα!
 Να «οργίζονται» και να εγκαλούν όποιον τολμήσει να θυμίσει τα Έργα και τις Ημέρες τους!
Εν όψει της εκλογικής  αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου, σύμπασα η …πτωχή και κατατρεγμένη «Γραία Κόρη», η κυνηγημένη  πολιτική δύναμη που πάτησε στα χοντροπόδαρα του Πασόκ να γίνει από νάνος,  Γίγαντας 16 πόντων  ναααα!,  περιφέρει την  προσβεβλημένη της οντότητα και απαιτεί να λησμονηθεί ακόμα και το πιο πρόσφατο παρελθόν της!
Παρθενορραφή!
Γκομπλέν!
Με παρθενορράπτες τους οπισθογράφοντες εγγυητές των απλήρωτων επιταγών της….Απ  όταν πυρπολούσε την Ελλάδα και αποτέλειωνε το έργο των Ναζί για να εγκαταστήσει Λαϊκιά Δημοκρατία, ένα κουφάρι της οποίας θρήνησε ο Γλέζος στη κηδεία του Εμβέρ Χότζα!
Αυτοί που επέβαλαν  την ατζέντα τους στα Βαλκάνια, που αναγνωρίζουν ως «Μακεδονία» τους τοτινούς χορηγούς τους, με τον ευγνώμονα Πρόεδρο της Δωδεκαμελούς συνισταμένης σε ρόλο καταλύτη, διαλύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, πυρπολούν απ΄ άκρου εις άκρον την κοιτίδα του πολιτισμού της Ευρωπαϊκής ιδέας, απανθρωπίζουν και εξοντώνουν την πολιτισμική της οντότητα, εξαθλιώνουν το βιοτικό της επίπεδο και ανακόπτουν την ιστορική της εξέλιξη!
Η αντζέντα των Αμερικανών στην Ευρώπη έχει πολλές γραμμές αφιερωμένες στην Ελλάδα. Θράκη, πετρέλαια, Αιγαίο, Κύπρος, Κρήτη, Μακεδονία! Για όλα ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνιστώσες της Πυραμίδας που τον έσμπρωξε στη Κορυφή της, έχουν τις «απαιτούμενες» θέσεις και λύσεις. Σήμερα στην συνέντευξή του για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του πολιτικού σχηματισμού που  εκφράζει τον ΑντιΕυρώ δρόμο, εδωσε την χαριστική βολή στην προοπτική  
Άμωμος η «Γραία»!
Αυτά τα κορφολογήματα της Αριστεράτζας, δρώσας, μαχόμενης και υποστηρικτικής κάθε Ελληνοβασίας στα χρόνια μετά την «ήττα» της στα πεδία των μαχών, θεωρούν οπιθοδρόμηση να σημαίνονται τα λάθη της, επικαλούμενοι την υποχρεωτική ΛΗΘΗ των δικών τους   εγκλημάτων αλλά αρνούμενοι να την υπηρετήσουν για τα λάθη και τα εγκλήματα των αντιπάλων τους!
Είναι  αυτοκτονικό να  σταματήσουν την ιδεολογική τους αντιπαράθεση εκείνοι που στέκονται απέναντί τους, από τον χώρο της Μη αριστερογενούς πολιτικής πραγματικότητας.  Όσο αργά και να είναι, η πολιτική αντιπαράθεση σε θέματα ευθύνης της  Γριάς που κρύβεται στο χιλιοΤσιπρωμένο, 100χρονο πρόσωπό της, η μάχη των εσχάτων ωρών πρέπει να δοθεί επιτέλους! Ισως έτσι μόνο υπάρξει ένας σπόρος αναζήτησης και αφύπνισης των παιδιών μας που κοιμίσαμε και παραδώσαμε στους  αφέντες τους!


ΣΧΟΛΙΟ του akyron

7 σχόλια:

  1. σημαία πρέπει να γίνει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o mr Tsipras μας φέρνει με την έξοδο από το ευρώ και την ΦΕΤΑ MADE IN BULGARIA!!! Δεν πιστεύω μεγάλοι επαναστάτες να παρακαλάτε μετά την ΕΕ να μην αναγνωρίσει άλλο τυρί ως φέτα εκτος του ελληνικού. Και τότε αντίο εξαγωγές...
    έτσι ένα μικρό παράδειγμα για το μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπρας = συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με Τουρκία!
    Δείτε τις δηλώσεις Δούρου στην τουρκική ΖΑΜΑΝ και θα καταλάβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άν θέλει κάποιος να διαβάσει το τι είπε η Δούρου ας πάει στη http://www.todayszaman.com/news-279910-turkey-and-greece-have-to-go-beyond-stereotypes-says-syriza-official.html

      Διαγραφή
  4. Περίεργα παιχνίδια από τους Συριζαίους για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα το πρωι το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 επιβεβαιώνει τα λεγόμενα περί επικίνδυνων παιχνιδιών... κάποιοι θέλουν το μπάχαλο στην Ελλάδα. Με κάθε τρόπο προσπαθούν η χώρα μας να μην καλύπτει τους όρους μέλους της Ευρωπαικής Ενωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντίο Ευρώπη, μια κουβέντα που θα την πουμε όλοι εμείς αν ψηφισουμε τους υπερασπιστες των κουκουλοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή